Vakantieverblijf

U gaat met vakantie of u kunt om een andere reden tijdelijk niet voor u chinchilla’s zorgen.  Natuurlijk zullen wij in de periode dat uw chinchilla’s bij ons logeert/logeren zo goed mogelijk voor hem of haar zorgen.

Toch kan het gebeuren dat zich iets voordoet tijdens die periode.  In dat geval zullen wij trachten zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen en jullie op de hoogte brengen van het gebeuren.  Het is dan aan jullie om te beslissen of en hoe er verder gehandeld moet worden.  Om die reden is het noodzakelijk dat wij weten waar wij u kunnen bereiken.

Er wordt een kortverblijf-overeenkomst voorgelegd die ingevuld en ondertekend moet worden.

BELANGRIJK! GEEF TIJDIG UW VERLOFPERIODE DOOR! ONZE KOOIEN ZIJN BEPERKT! LIEFST EEN MAAND OP VOORHAND.  INDIEN U TOCH OP TIJD UW VERLOF BEVESTIGT EN ER IS GEEN PLAATS, ONZE EXCUSES ERVOOR!

  • Vanaf januari 2017 voor leden: U mag uw chinchilla 14 dagen gratis (per jaar)  naar ons brengen als u met vakantie vertrekt, mits tijdige reservatie, want de plaatsen zijn beperkt.  Als u meer dan 14 dagen op vakantie gaat, geldt de volgende regel:  14 dagen gratis en de andere dagen 2 euro/chin/dag.
  • Vanaf januari 2017 voor niet-leden die hun chinchilla’s willen binnenbrengen op vakantieverblijf betaald 40 euro voor 14 dagen en 2 euro/chin/dag.  De 40 euro wordt onmiddelijk betaald, de rest wordt achteraf in orde gemaakt.